Реклама

Уважаеми търговци,

Бихме искали да представим на Вашето внимание промоционалните цени на рекламните услуги, предлагани от "Тролейбусен транспорт – Пазарджик" АД. Само сега имате възможността срещу изключително изгодна цена да рекламирате бизнеса си чрез най-голямата градска транспортна мрежа в Пазарджик, с маршрутна дължина на обслужваните линии от над 30 км., както и да се възползвате от нашите билбордове, рекламни табели и транспаранти, разположени на ключови места в града. Предлаганата от нас реклама ще Ви позволи да достигнете до огромен брой потребители, ползващи услугите на градския транспорт целогодишно (над 4 милиона пътници средногодишно), както и до всички граждани, движещи се по централните пътища и алеи на град Пазарджик.

Промоционалните цени на предлаганите от нас рекламни услуги са:

Рекламен банер в официалните страници на - 70 лв.
Указателни и рекламни табели, поставени върху тролейбусните стълбове - цени от 25 лв.
Транспаранти, поставени върху тролейбусните стълбове - цени от 36 лв.
Облепване на цял тролейбус с рекламни пана - цени от 300 лв.
Странично и задно залепване на рекламни стикери върху тролейбусите - цени от 70 лв./м2
Реклама в салона на тролейбуса - цени от 70 лв.
Реклама върху абонаментните карти (изработени от PVC) - цена за 1 бр. – 1.80 лв.
Реклама върху билбордове, разположени на ключови места в града - 240 лв.

Защо да рекламирате в "Тролейбусен транспорт – Пазарджик"?

Всекидневно хиляди граждани ползват услугите на градския транспорт в Пазарджик. Всички те ще забележат Вашата реклама, което без съмнение е най-бързият и достъпен начин за достигане до хиляди потребители на Вашите стоки или услуги. Освен тези, рекламата в градския транспорт има и много други предимства:

  • Висока Ефективност – "Тролейбусен транспорт – Пазарджик" е обществен превозвач с 5 градски линии, превозващ най-голям брой пътници ежедневно. Всички наши клиенти, рекламиращи посредством нашата обществена услуга, постигат висока възвръщаемост. Причина за това е, че този тип реклама не e ограничена до определена група потребители, а е видима от всички.
  • Ниска Цена – с "Тролейбусен транспорт - Пазарджик" можете да бъдете сигурни, че ще плащате най-ниските възможни цени за Вашата реклама, поставена на топ позиция в града или на движещ се в града тролейбус.
  • Гъвкавост – рекламата в "Тролейбусен транспорт - Пазарджик" е много гъвкава - можете да променяте вашите рекламни пана и послания за периода, избран от Вас, така че Вашата реклама да е винаги актуална с различните промоции, пазарни тенденции и сезони.

Нашият екип ще Ви помогне с подбора на изображение, ключови думи и професионалното изписване на рекламен текст.

Запознайте се с нашия екип сега на тел: 0899 99 98 66 и ние ще Ви предложим стратегия, която ще ви гарантира реални резултати и отлична възвръщаемост!